Sep 8, 2016

Anak serama untuk dijual

Anak serama homebreed umur lebih kurang 2 bulan warna kuning dan ara, ayam aktif dan sihat











Ada 8 ekor untuk dilepaskan
seekor rm150 sepasang rm250 lebih 2 ekor boleh nego lagi
COD kajang
berminat call/wassup 0123647454

Sep 5, 2016

Serama remaja untuk dijual

Ayam remaja nak masuk muda sihat dan aktif untuk dilepaskan


Ayam tiada cacat cela..
belum betul2 galak sahaja


Baru belajar duduk atas meja
Cuting biasa2 sahaja...cantik sangat pun tak 
buruk sangat pun tak


Offer harga kasih sayang rm250 nego..
ada seekor sahaja
Bermimat call 0123647454 COD area kajang

Sep 3, 2016

serama remaja

Anak remaja sri aji baru belajar parking belum betul2 galak lagi

InsyaAllah ada potensi untuk game2 akan datang

Dada ikut bapak asal bulat

Tinggi sama paras saja dgn sayap klu tgk live mmg kck ja ayam ni

Jul 22, 2016

Anak A Serama for sale

Anak A nak masuk remaja

Ayam dah ada gaya sikit2

Sihat dan aktif

Ada 2 ekor jantan siapa berminat
Boleh call 0123647454
Cod kajang
Harga rm150 seko amik 2 eko boleh nego lagi.

SOLD

May 25, 2016

serama induk untuk dijual

Induk serama untuk dibuat baka betina sedang bertelur
Ada dua pasang nak letgo
Bapak oren dan ara

Harga rm370 sepasang amik 2 pasang boleh nego lagi..
tel 012-3647454 COD kajang

May 17, 2016

Anak A dan Serama Muda untuk dijual

Remaja nak masuk muda
ayam aktif

cuting boleh tahan

SOLD

Anak A

dah ada gaya

tinggal sekor sahaja
berminat call 0123647454
COD area kajang
siapa cepat dia dapat

Anak A SOLD


Mar 12, 2016

induk betina serama for sale


Induk induk muda baru berlajar telur ada 4 ekor cuting berbeza
SOLD

Induk koko rm200

Induk che ta rm250

Induk kuning rm170
Siapa berminat call or wassup 0123647454
Ambil lebih boleh nego lagi
COD Kajang
 SOLD

Mar 4, 2016

induk muda betina untuk dijual

Ada pelbagai cuting seko dah pun bertelur yang lain akan menusyul
Warna kuning air..oren dan putih Ayam sihat2 belaka

Berminat call terus 012 3647454 COD kajang
Harga rm150 seko ambik lebih bleh nego lagi

SOLD


Jan 28, 2016

Serama Remaja dan Muda untuk dijual

ada 1 jantan dan 6 betina untuk dilepaskan
rm250 je sepasang...amik lebih boleh nego lg
berminat boleh la call 012-3647454
COD kajang

SOLD

yang ni muda..cuting cun selam sikit..induk tengah mengeram
berminat boleh la call 012-3647454..
insyaAllah harga kena ngan ayam

SOLD

Serama Muda Dan Remaja

bapak oren pinang masak..ayam saiz kecik sahaja

cuting boleh tahan nak buat baka/tanding pun boleh
umur dalam 6 bulan

remaja

cuting boleh tahan

balong halu
Sold

Semua gambar dan artikel adalah dibawah hakcipta http://seramaku.blogspot.com dilarang membuat salinan (copy) tanpa kebenaran kecuali untuk tujuan kebaikan, sekian terima kasih.